Zbog ovih RAZLOGA su VAGE u ljubavi NAJBOLJE: One mogu da USRECE svaku osobu!

Zbog ovih RAZLOGA su VAGE u ljubavi NAJBOLJE: One mogu da USRECE svaku osobu!

17 септембра, 2018 Off By coki

5. DIVNI SU PRIJATELJI:

Imati   Vagu za prijatelja je veoma lepo jer  je ona neko ko ce uvek biti uz vas i ko ce dati sve od sebe da vas usreci i da vas nasmeje.Niko ne ume da cuva tajnu kao osoba rodjena u znaku Vage i to je njena najveca vrlina i  dokaz koliko je ona dobar covek.A zamislite tek kakva je kao prijatelj kada ste sa njom u vezi,koliko se zalaze za vasu srecu,koliko ume da razume i kako ume da bude  divna u onim najtezim zivotnim  trenucima jer kada vas svi ostave Vaga uvek ostaje.

 

6. VEZA SA NJIMA JE STRASNA:

Vage su dobre i kada je rec o fizickoj ljubavi i uvek daju sve od sebe da usrece partnera i da mu pruze sve ono sto je zeleo i o cemu je mogao samo da masta.

Veza sa njima je uvek puna uzbudjenja.

 

7. ZNAJU ISKRENO DA VOLE:

Ovo je naravno najvaznija stavka jer ce osoba rodjena u ovom znaku uvek da vam da sve  sto ima i da vam pruzi nevidjenu srecu.Ona kada vas zavoli  to  moze biti ljubav nad ljubavima i moze da vas drzi kao malo vode na dlanu kao retko koji znak.

 

 

8.  ZNAJU DA OPROSTE:

Vage su veoma tolerantne i imaju veliko srce.Skoro da se ne mogu meriti ni sa jednim znakom u Zodijaku po tome sto  jednostavno i u najvecoj nesreci i u najvecem problemu znaju da daju svoje srce  a ako treba i svoj zivot samo da usrece svog partnera.

Стране: 1 2