Zbog ovih RAZLOGA su VAGE u ljubavi NAJBOLJE: One mogu da USRECE svaku osobu!

Zbog ovih RAZLOGA su VAGE u ljubavi NAJBOLJE: One mogu da USRECE svaku osobu!

17 септембра, 2018 Off By coki

1. VAGA JE NAJLEPSI ZNAK ZODIJAKA:

 

Po svim istrazivanjima ikada,dokazano je da su osobe rodjene u znaku Vage najlepse.One su jednostavno veoma sarmantne i prefinjene i itekako znaju da  osvoje  suprotni pol.Imaju ono nesto sto privlaci kao magnet tako da su uvek okruzene udvaracima a kada osvojite srce ove osobe onda se nekako uvek morate boriti sa tim da ga i sacuvate jer cete   protivnika uvek imati.

 

2. VAGA JE BOGINJA LJUBAVI.

Osim sto su ljudi u ovom znaku najlepsi oni se smatraju  i najboljim,a kazu da je zena Vaga boginja ljubavi i da niko ne ume kao ona da voli i kao ona da  usreci muskarca,a vazan faktor je i to sto je njena lepota toliko zavodljiva da muskarac iz dana u dan za njom vise i vise ludi.

 

3. VERNA JE.

Iako ima mnogo prilika za flert ova dama kada iskreno zavoli ostaje verna i  odana samo jednom muskarcu.

Jednostavno nije od onih zena kojima je cilj da  budu neverne ili da mnogo toga u zivotu prodju,iskusenja im nisu u krvi i nikada i nece biti.

 

4. TESKO ZAVOLE,ALI KADA SE TO DESI to je ljubav za ceo zivot!

Vage se pomalo neodlucne i uvek vagaju izmedju dve osobe,a tesko im je da donesu vazne odluke uvek,ali ako vam osoba rodjena u ovom znaku da sansu onda je to  prava ljubav i ljubav za ceo zivot i ona vam nikada nece okrenuti ledja niti ce vas ikada prevariti. Mozete u njoj imati i prijatelja i ljubav i sve ono sto vam je iskreno potrebni i sve ono sto zelite a to  vam nijedan drugi znak ne moze pruziti.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2