Za njih je PREVARA “kao dobar dan” : Ovi znaci VARAJU NA SVAKOM KORAKU!

Za njih je PREVARA “kao dobar dan” : Ovi znaci VARAJU NA SVAKOM KORAKU!

15 септембра, 2018 Off By coki

Dsnas skoro svi varaju ali ovi znaci su poznati po prevari.

BIK.

Muskarac rodjen u znaku bika sklon je varanju. Oni su veliki zenskarosi i prosto tesko mogu da budu verni.
Oni prosto ne mogu da se smire pored jedne zene. Vole da menjsju zene kao carape. Dugo nemaju ozbiljnu vezu vec samo avanturice. Ne vole da se vezuju i ne umeju da budu verni jednoj zeni.
Ali kada im se desi ona fatalna e tada nastaje haos. Oni gube glavu i zaljubljuju se mnogo. Onda su jako ljubomorni i svoju partnerku guse ljubomorom jer misle da su sve zene iste.
Prosto ceo zivot su ljubomorni ne mogu da se opuste i uzivaju u ljubavi.
Stalno prave ljubomorne scene tako da vecina njih ostaje bez voljene zene prvo zbog ljubomore a drugo zato sto ne umeju i ne cene svoje partnerke.

Blizanac.

Muskarac rodjen u ovom znaku je takodje sklon prevari.
Tesko je veran jednoj zeni. Mnogo voli zene i voli da flertuje. Oni za razliku od Bikova se brzo vezu za neku zenu ali i dalje se ponasaju kao slobodni ljudi. Izlaze ,provode se ,budu sa drugim zenama. Nisu ljubomorni i svojoj partnerki dozvoljavaju svu slobodu.
Ali njihova partnerka ne zeli slobodu zeli da bude srecna i zadovoljna sa njim. Blizanac ne voli da ga neko gusi pa zato se brzo i prekida vezu pa krece u novu i sve tako u krug.
Tesko nalazi partnerku koja ce ga razumeti. Njegov slobodan duh mu ne da mira i ne moze ga jedna zena zadovoljiti i zadrzati. Zato i biva vise sam nego u vezi.

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2