Njihovu LJUBAV nije LAKO DOBITI, ali oni znaju NAJBOLJE USRECITI!

Njihovu LJUBAV nije LAKO DOBITI, ali oni znaju NAJBOLJE USRECITI!

15 септембра, 2018 Off By coki

Skorpija.

 

 

Skorpije dok ne pronadju pravu ljubav prodju i trnje i kamenje. pogotovo kada su dame u pitanju.

Dame koje su rodjene u znaku skorpije su izuzetno zgodne i lepe zene . Prosto svojom pojavom privlace nuskarce gde god se pojave.

Skorpije nisu jedne od onih osoba koje se zaljubljuju svaki dan. njima bas treba dostas vremena da bi se zaljubili u nekoga. Isto tako i muskarcu koji zeli da osvoji skorpiju treba dosta strpljenja i razumevanja.

Ali kada se skorpija zaljubi ona voli do ludila.

Samo se cesto desi da dama rodjena u ovom znaku napravi pogresan izbor. krene u vezu sa pogresnom osobom da bi zaboravila bivseg i da bi mu se osvetila i tu se napravi veliki problem. Nije zadovoljna i srecna i to utice i na nju i na partnera koji je sa njom u vezi.

Ali posto je toliko tvrdoglava ona nece da izadje iz te veze u inat bivsem i uporno pokusava da slaze i sebe i njega kako je srecna sa nekim drugim.

I na kraju ipak shvati da je napravila pogresan izbor pa izlazi iz te veze koja joj nikako nije prijala. Onda dugo bude sama i tesko kome dozvoli da joj se ponovo priblizi. Ali kada se pojavi onaj fatalni onda vise tu ne radi mozak nego srce i ona se prepusta ljubavi. Skorpija danima ume da mnogo voli ceni i postuje svog partnera.

Zato ako poznajete ili ako ste u vezi sa ovom predivnom skorpiom vi ste srecan covek.

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2