ZENA SKORPIJA: Zena koja VLADA SVOJIM ZIVOTOM i koja se BORI ma koliko joj zivot bio TEZAK!

ZENA SKORPIJA: Zena koja VLADA SVOJIM ZIVOTOM i koja se BORI ma koliko joj zivot bio TEZAK!

5 септембра, 2018 Off By coki

Ona je neustrasiva.

 

Ona se ne plasi nicega i nikoga i ono sto ona  moze da zamisli retko koja zena u Zodijaku moze da ostvarii.Ona je svesna svoje lepote.Ona je svesna svog izgleda.Svesna je toga koliko vredi.Ima dusu o kojoj vecina drugih dama u horoskopu mogu samo da sanjaju.

Zena  Skorpija nije fatalna lepotica ali kao da u sebi poseduje neki magnet koji je prosto vuce ka muskom polu.Muskarci  nikad nisu imuni na njenu lepotu,Muskarci nikad nisu imuni na njenu  pojavu jer ona ih prosto privlaci i vuce ka sebi.

 

 

 

Samouverena je, hrabra i svesna je koliko vredi kao i onog sto zasluzuje.Ne pristaje na manje od toga.

Prosla je u zivotu  svasta nesto i naucila je da se  bori za svoju srecu i retko je sta moze slomiti.Ona je kraljica u svakom pogledu i neko je ko je  u zivotu za mnogo toga sposoban.Nemojte nikada ocekivati da ova dama u zodijaku odustane od onog sto zeli jer je to prosto nemoguce.Nju je zivot naucio da ide  dalje uvek podignute glave i da nikome ne dozvoli da se igra sa njenim srcem.

Volela je pogresnog i ona najbolje zna kako je kada ti slome srce.

Ona je imala to ruzno iskustvo da zavoli pogresnog i da mu poveruje a onda da  gleda kako je taj isti muskarac povredjuje i gazi.Ona  je  nasla snagu  da  ga ostavi i izmislila je  hrabrost i zato nemoj da mislis da ce ona biti ikada slabic,da ce ona ikada  biti kukavica.Nece jer nije spremna na to.

 

 

To nije ono sto ona zeli.To nije ono sto zasluzuje tako da ce ova zena uvek svima dokazati koliko zapravo  vredi.I  bas zato sto je svesna koliko losih ljudi ima na svetu ona nece nikome dati da joj pridje srcu.Zato sto jednostavno zna da kad nekome das srce on ti ga ubrzo slomi.

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2