Sta si prvo VIDEO na slici? Tvoj ODGOVOR otkriva tvoju NAJLEPSU i NAJNEZNIJU stranu!

Sta si prvo VIDEO na slici? Tvoj ODGOVOR otkriva tvoju NAJLEPSU i NAJNEZNIJU stranu!

5 септембра, 2018 Off By coki

 

SNEG)

Verujemo da je najveci broj vas bas odabrao sneg, koji se nalazi skoro na svim delovima slike.

Naravno to nista nije lose, nego je cak i na neki nacin savrseno.

Vi volite sneg, zbog toliko razloga da je tesko i nabrojati sve a mi cemo pokusati bar malo da istaknemo tu ljubav prema snegu, ili prema zimi kao godisnjem dobu.

Za vas sneg predstavlja nesto prelepo, mnogo lepih uspomena vas veze za njega, mnogo toga lepog ste doziveli kao dete na snegu, secate se svih svojih avantura sa vasim prijateljma, mnogo smeha i zajednickog uzivanja.

Za vas sneg predstavlja i zimu, kao poslednje godisnje doba, kao vreme kada su noci najduze, tj kao stvorene za uzivanje sa vasim voljenima.

Takodje sneg kada  vidite u vama se javi neka vrsta nostalgije, za nekim proslim ili davnim vremenima u kojima ste uzivali kao dete, dakle postoji veliki broj zivotnih radosti koje ste doziveli na snegu.

Vi obozavate da setate po snegu kada on veje, ako ste u tom trenutku sa vasim partnerom, onda za vas gotovo da ne postoji nista vise na svetu sto bi u tom trenutku pozeleli. Takodje tu su i praznici, i vreme kada se svi okupe na jednom mestu, i kada se ubedljivo najlepsi zivot zivi, i najkvalitetnije ”vreme trosi”.

Mogli bi vam pisati o vasim karakteristikama jos dugo a mislimo ja je ovo dovoljno, za kraj vi ste toliko nezna i osecajna osoba da vas svi zele uz sebe, nastavite tako i dalje, i uzivajte u zivotu, ako ko to zasluzuje onda ste to bas VI!

Стране: 1 2 3