Hoce li ti se NAJVECA zelja ikada ostvariti? Izaberi jednu ruzu i SAZNAJ ISTINU!

Hoce li ti se NAJVECA zelja ikada ostvariti? Izaberi jednu ruzu i SAZNAJ ISTINU!

5 септембра, 2018 Off By botanika

Jos jedan u nizu testova licnosti.Na osnovu par recenica, ili na osnovu jedne jedine slike mozemo saznati mnogo toga  o samom coveku,o njegovim zeljama, ali i strahovima.

Pred vama je pet ruza, i dovoljno je da pogledate sliku i izaberete jednu od njih.Neka to bude nasumican izbor ili jednostavno ruza koja vam je najlepsa.
Svaka ruza  opisuje vas. Nemojte previse razmisljati pre nego odaberete jednu, jer to moze itekako da bude pogresan izbor i samim tim resenje testa nece biti  tacno.

Ako ste izabrali ruzu broj jedan:

Vi ste izuzetno  emotivna osoba.Ruza broj jedan simbolizuje neznost jer i sama tako  izgleda.Vi ste u dusi jedno veliko dete i lako ste emotivno ranjivi.Moze da vas povredi i najmanja sitnica iz razloga sto umete da se potpuno predate,bilo u prijateljstvu ili u emotivnoj vezi. Vase tajne ne odajete lako drugim ljudima jer imate strah od izdaje.

Porodica vam je od izuzetnog znacaja,ali isto tako bitnu ulogu za vas u bilo kom odnosu igra poverenje.Bez njega vi prosto ne mozete da funkcionisete. Kada je rec o novcu,niste neko ko bi dusu djavolu prodao zbog istog, nego se kao i u svim drugim situacijama zadovoljavate sitnicama, odnosno treba vam tek toliko da imate za normalan zivot.

Tvoja najveca zelja je da pronadjes ljubav iz svojih snova,odnosno ljubav iz bajke u kojoj su emocije vecne,a kraj ne postoji, kao u onim starima pricama “ziveli su srecno do kraja zivota.” Upravo to vam je potrebno,dakle neko ko moze da vas razume, i da vas voli i prihvati takve kakvi jeste. Vi ste u ljubavi verni i odani i vas najveci problem je sto je jako tesko pronaci nekog kao sto ste vi.

Imamo dobre vesti za vas,vama jeste sudjena prava,ljubav iz snova, ali cete morati mnogo puta da se ubedete na trn pre nego sto naidjete na ruzu, odnosno na partnera koji je spreman da vam da ceo svoj zivot.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3 4