Ova zena je ODRAZ SNAGE,LEPOTE i PRAVEDNOSTI: Najjaca je od svih!

Ova zena je ODRAZ SNAGE,LEPOTE i PRAVEDNOSTI: Najjaca je od svih!

5 септембра, 2018 Off By coki

ZENA STRIJELAC

 

Ovo je zena koja ne preza ni od cega, niti od bilo koga da uradi nesto sto ona zeli. Ima snazan stav i neprikosnovenu odlucnost koja rusi sve granice.

Ona je veliki avanturista koji voli da putuje, druzi se, iskusava neke nove stvari. Za nju je najveca kazna ako ostane sama bez bilo koga u zivotu. Prosto, ne moze da izdrzi takav zivot u kome nema nikoga da se druzi sa njim i pricaju.

Ne umiju da podnese sistem nepravde, lazi i obmana. Ne podnose ljudi koji to rade i koji manipulisu i veoma brzo ih uocavaju i skidaju krinku dobrice sa njih. Obozavaju istinu i zbog toga ponekada umiju da budu veoma strogi na prvi pogled ali to je njihova najbolja osobina, jer ne vole laz i iskreni su do kraja. Smatraju da je istina ono sto svi zasluzuju i da bi trebali svi da je konzumiraju. Oko sebe zele da imaju ljude koji su takodje iskreni kao i oni, i koji su slicni njoj.

Zeli da ima oko sebe ljude sa kojima moze da razgovara o svemu, koji su inteligntni, marljivi, disciplinovani ali takodje i duhoviti, avanturisti i opusteni.

Nije uvijek omiljena medju ljudima zbog te svoje ogromne otvorenosti, ali ona i ne zeli da je svi vole vec samo oni koji slice njoj. Smatraju je arogantnom i bahatom,ali ona to nije.

Ova zena ima ogromno srce i veliku dusu, i nicije misljenje ne moze da promijeni to. Ne voli da ugadja drugima, niti je briga sta neko misli o njoj, jer ova zena zivi svoj zivot onako kako ona hoce i radi ono sto zeli kada ona to zeli…

 

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Стране: 1 2