MUDROST im je DRUGO IME: Ove zodijake NIKO NE MOZE da SLAZE ni da PREVARE!

MUDROST im je DRUGO IME: Ove zodijake NIKO NE MOZE da SLAZE ni da PREVARE!

5 септембра, 2018 Off By coki

Postoje znaci koje je nemoguce prevariti, koje je nemoguce slagati, odredjeni znaci uvek znaju ko govori istinu a ko ne, a upravo su osobe rodjene u ova DVA ZNAKA takve…

 

 

Prvi znak koji uvek zna da proceni druge ljude i koga niko ne moze slagati je BIK…

Koliko je vec puta receno, ali treba uvek da se ponovi, bikovima je previse stalo do istine, da bi bilo kome dozvolili da govore neistine.

Osobe rodjene u znaku bika su uvek iskrene, iskrenost je nesto po cemu se izdvajaju, slobodno se moze reci za njih da je upravno iskrenost ono sto predstavlja njihovu najvecu vrlinu.

Osobe rodjene u znaku bika istinu ce uvek reci, a isto tako nikada ne dozvoljavaju drugim osobama da u njihovom pristustvu govore neistinu, bikovi ne mogu to da ”slusaju” nego ce uvek pokusati da stave do znanja toj osobi da znaju sta je prava istina, bikovi ce se uvek potruditi da svi saznaju sta je prava istina.

Osobe rodjene u znaku bika su veoma mudre, mozda to one cesto ne pokazuju,ali bikovi poseduju mnogo mudrosti, bikovi mozda nisu previse ”jaki na recima” ali osoba rodjena u znaku bika uvek moze da proceni svaku osobu.

Svako moze pokusati da biku govori neistinu, ali nikome nece uspeti da mu bikovi poveruju. Bikovi uvek znaju kada je neka osoba iskrena, uvek znaju da li neka osoba govori istinu ili ne, uvek mogu da znaju ko je kakva osoba.

Zato niko ne treba ni da pokusava da ”slaze” osobu rodjenu u znaku bika, jer je osoba rodjena u znaku bika kao ”detektor lazi”, ona uvek zna kada neko pokusava da je slaze, ona uvek zna kada neka osoba zeli da joj kaze neistinu.

Bikovi su takvi, kada je u pitanju istina za bikove nikada nije bilo niti ce biti kompromisa, bikovima je samo stalo do istine i to ce uvek tako biti…

Nastavak na sledecoj stranici…

 

Стране: 1 2