NEVEROVATNO TACNO: Izaberi AMAJLIJU koja te PRIVLACI i saznaj tvoju TAJNU MOC!

NEVEROVATNO TACNO: Izaberi AMAJLIJU koja te PRIVLACI i saznaj tvoju TAJNU MOC!

5 септембра, 2018 Off By coki

 

Istini za volju,ova amajlija deluje najjednostavnije.I sami ste upravo takvi.Jedan covek koji ne voli svadje,koji mrzi laz,koji ne luduje za avanturama i koji je najsrecniji kada je pored onih koje voli.Vi ne umete da komplikujete,nadjete resenja za svaki problem i nikada ne panicite.

Ljudi se cesto cude jer ste vi uvek nasmejani,otvoreni,potpuno iskreni,verni i predani.Cesto se takodje desava da neko pomisli da se vi pretvarate da ste uvek srecni,sto i nsite,samo eto,znate da nije resenje da pocnete da placete i da pred svima pokazete svoj bol! Vi ste neko ko zna da je emocije najbolje kriti od onih za koje ne mozete garantovati zivotom da su vam pravi prijatelji i da vas nece izdati.

 

Vasa tajna moc:

Verovatno ce vas ovo zasmejati,ali vi imate  moc citanja misli!

Da, vasa intuicija je zaista snazna,velika,i neverovatna! Mozete bez greske da provalite onog ko laze, pa cak i da predvidite neke dogadjaje.Kad bolje razmislite,shvatcete da vam se desava da ste iz cista mira nervozni pa da nakon toga saznate neke lose vesti.

To je zbog toga sto imate neverovatnu tajnu moc.Iako vam se ovo mozda ne svidja,gledajte to sa vedrije strane – dovoljno ste pametni da vas niko ne izda, i niko ne moze da vas slaze!

 

Стране: 1 2 3