Izaberi jednu PTICU, ali budi OPREZAN: Jedna je znak da imas NEVEROVATNU SUPERMOC!

Izaberi jednu PTICU, ali budi OPREZAN: Jedna je znak da imas NEVEROVATNU SUPERMOC!

5 септембра, 2018 Off By coki

Pred vama je  sest prelepih ptica. Test licnosti osmisljen tako sto ces izabrati jednu od  njih, jer svaka od njih ima svoje osobine, odnosno  odace tvoje, jer ces se poistovetiti sa  onom koju si izabrao. Dakle,neka to bude ona koja ti je najlepsa ili jednostavno ona koja ti privuce najvise paznje.

 

 

Ptica broj jedan:

Ti si osoba koja sve pocinje od pocetka,i koja ne moze mirno da zivi ako ima neki problem.Isto tako ne mozes da podneses patnju onih koje volis,jer se ti oduvek trudis da usrecis sve ljude oko sebe.To je tvoja najveca vrlina,dakle to sto nisi sebican,i sto ti je stalo do tudje srece koliko i do tvoje sopstvene.Mana ti je tvrdoglavost,uvek ides glavom kroz zid.

 

 

Ptica broj  dva:

Kada je rec o tvojim vrlinama,to je svakako odgovornost.Ono sto obecas uvek i ispunis,ma koliko tesko bilo,mrzis kasnjenje i ljude koji lazu.Tvoja najveca osobina je iskrenost,a kada je rec o manama to je svakako to sto nemas  hrabrosti da se boris za ono sto zelis,konkretno za osobu koju volis.Imas strasan strah od odbijanja,i  uzalud se boris sa sobom,toliko se plasis da ti voljena osoba ne okrene ledja da joj cak ne zelis ni priznati koliko su jake tvoje emocije!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3