LJUBAVNI SAVETI od OVNA : Ono sto moras da uradis da bi bio SRECAN!

LJUBAVNI SAVETI od OVNA : Ono sto moras da uradis da bi bio SRECAN!

5 септембра, 2018 Off By coki

Kao sto znamo ovnovi su najvatreniji znaci….

 

 

Oni su pravi zavodnici i uvek dobiju ono sto zele. Ali kako da im to ostane trajnije a ne samo prolazna avantura? Pa dragi moji. Prvi savet da budete iskreni. Iskrenost je najveca vrlina jednog coveka. Kada si iskren uvek mozes da imas to sto si dobio.

 

Druga stvar je da budete pazljivi i nezni prema svom partneru. Svako voli nezost i paznju. I svakom prija. Zato budite nezni i pazljivi prema voljenoj osobi.

 

 

 

Treca stvar koja je jako vazna u vasoj vezi je poverenje. Ne budite sumljicavi prema svom partneru. Probajte da mu verujete koliko god je to moguce.

Cetvrta jako vazna stvar je ljubomora. To nikako ! Ljubomora ubije i onu najjacu ljubav koja se samo jednom desava u zivotu. Nema potreba da budete ljubomorni i ako pripadnici ovog znaka spadaju u ljubomorne osobe. Cemu ljibomora? Budite sigurni u sebe svoju ljubav. Po meni ljudi samo koji su nesigurni u sebe su ljubomorni. Zato pamet u glavu i nikako ljubomora.

Peta stvar koja je vazna za pripadnike ovog znaka a koja njih prati je sebicnost . Ne mozete biti sebicni kada je voljena osoba u pitanju. Morate biti drugaciji. Morate sa tom osobom sve podeliti. I dobre i lose stvari.

 

Sesta stvar je vernost. Bez vernosti nista. Ako zelite da sacuvate voljenu osobu mora da je postujete. Nije sve u skupim poklonima,vecerama,automobilima i luksuznim stanovima.

 

 

 

Vrednije od svih tih stvari je postovanje i vernost osobi koju volite. Ako toga nema uzalud je sve. To moze da traje samo kratko a posle sve gubi smisao i nema ni srece ni ljubavi bez postovanja i vernosti. Zato ne varajte svoje partnere nego uzivajte sa njima u ljubavi.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2