KRALJ HOROSKOPA – neko kome svi VERUJU, kome je ISTINA vaznija od svega!

KRALJ HOROSKOPA – neko kome svi VERUJU, kome je ISTINA vaznija od svega!

5 септембра, 2018 Off By coki

O biku se moze mnogo toga reci pozitivnog, posto je znak sa brojnim kvalitetima, i sa brojnim pozitivnim vrlinama…

 

Bik – iskren, velikodusan i jednostavno najbolji! Za ovog zodijaka kazu da je ”kralj horoskopa”!

 

 

 

Bik je znak koji je dostojanstven, koji je dosledan sebi, koji ima svoje odredjene principe preko kojih ne prelazi.

Prema bikovima se druge osobe uvek ophode sa velikim postovanjem, jer u osobama rodjenim u znaku bika druge osobe vide sve ono sto je potrebno kako bi se za nekoga smatralo da je ”dobar covek” a bikovi to sve poseduju.

O bikovima se tesko moze napisati nesto u negativnom kontekstu, jer je bik znak koji skoro da nema ”losu stranu”, znak koji skoro pa nema mana.

Jedino je biku sto moze nekada da predstavlja manu jeste sto sto previse veruje ljudima, a obicno oni koji veruju drugim osobama neograniceno, i koji poseduju veliko poverenje u druge osobe budu povredjeni, jer mnogi ljudi nisu dobri i nisu iskreni.

Bik je znak koji je velikodusan, koji nikada ne zali da potrosi svoje dragoceno vreme na neku drugu osobu, na neki problem druge osobe.

Njima to cak predstavlja veliku cast, jer bikovi vole da pomazu drugim ljudima, pocastovani su tome sto su u prilici da pomognu nekome.

Bikovima to stvara osecaj srece, bikovi pomazu drugim ljudima, jer se osecaju veoma dobro, kada cine neke nesebicne stvari.

Uopste nisu retke situacije u kojima bi sve svoje znanje i iskustvo koristi kako bi pomogao nekoj osobi, koristi sve sto moze i za sta je sposoban samo kako bi pomogao. Kada je u pitanja pomage drugim ljudima bikovi upravo predstavljaju znak koji je spreman da neprestano pomaze drugim osobama oko problema.

Za bika takodje mnogi veruju, i ubedjeni su u to, da je bik najiskreniji znak zodijaka.

Nastavak na sledecoj stranici…

Стране: 1 2