Hoce li ti se NAJVECA zelja ikada ostvariti? Izaberi jednu ruzu i SAZNAJ ISTINU!

Hoce li ti se NAJVECA zelja ikada ostvariti? Izaberi jednu ruzu i SAZNAJ ISTINU!

5 септембра, 2018 Off By botanika

Ako ste izabrali ruzu pod brojem cetiri:

Vi nikada necete biti sigurni da li ste vi izabrali ruzu,ili je ruza izabrala vas.Ova ruza otkriva vas tezak karakter, odnosno pokazuje pravo emotivno stanje kada ste vi u pitanju.Vase srce je nedavno ranjeno pa ste shodno tome odabrali ruzu koja izgleda kao da je upravo pocela da crni,odnosno da se susi.

 

Nimalo radosti u vasem ponasanju,u vasoj volji za zivotom i vasoj snazi.Deluje kao da su vam sve ladje potonule.Oko vas je sve crno,a vi se ponasate jos gore.Ne smejete se,ne druzite se,tako da na stvari gledate sa strahom od sutrasnjeg dana.To vam je velika greska bez obzira na trenutnu situaciju,bar malo optimizma nije na odmet.

 

Ako ste odabrali ruzu pod brojem cetiri, vasa najveca zelja jeste da promenite stav prema svetu i okolini,odnosno da prestanete biti  takav pesimista i sve gledate crno.Odnosno,vi ste u zivotu toliko patili da se neprestano nadate da ce i za vas doci bolji dani.Imate osecaj da se sudbina urotila protiv vas,tako da jedino sto zelite jeste da vam prodju teski dani.

Ako ne promenite svoje ponasanje i ne unesete malo optimizma u svakodnevni zivot,vasa je zelja neostvarive prirode.Sami krojite svoju sudbinu,i sve je u vasim rukama!

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3 4