DANAS, ova DVA znaka ocekuju NEZABORAVNI TRENUCI, pred njima je DAN IZ SNOVA!

DANAS, ova DVA znaka ocekuju NEZABORAVNI TRENUCI, pred njima je DAN IZ SNOVA!

5 септембра, 2018 Off By coki

 

VAGA

Drage vage veoma cesto zbog vase nervoze ispasta vasa voljena osoba, mozda vi to ne primecujete ali vasim ponasanjem konstantno povredjujete voljenu osobu, a njoj je sve teze da to trpi, morate se promeniti, ako zelite dobro vasoj vezi.

SKORPIJA

Drage skorpije pred vama je dan kao iz snova, pred vama su nezaboravni trenuci, danas vas ocekuje ostvarenje vaseg velikog ljubavnog sna, a to ce vam znaciti vise od bilo cega drugog, pred vama je predivan dan tokom kojeg cete prosto uzivati.

STRELAC

Dragi strelci u danu pred vama vas ocekuje izdaja jednog vaseg prijatelja, jedna osoba koju volite i do koje vam je najvise stalo ce  vas izdati na veoma los nacin, i na takav nacin ce vam doneti veliku tugu, u tim trenucima necete moci da verujete da vas je upravo ta osoba izdala, ali to ce vam dokazati da  vam ta osoba nikada i nije bila prijatelj.

JARAC

Dragi jarcevi morate nauciti da kontrolisite vas temperament, zbog vaseg burnog reagovanja vasa voljena osoba je tuzna, vasa voljena osoba smatra da vasa ljubav prema njoj bledi, pokusajte se promeniti i pokusajte dokazati vasu ljubav voljenoj osobi, a idealno vreme za to je danas.

VODOLIJA

Drage vodolije u danu pred vama vas ocekuju veoma lepi trenuci, danas vas ocekuju brojni trenuci koje cete provesti u drustvu vase voljene osobe, a dan pred vama ce obeleziti i jedan sasvim neocekivan finansijski dobitak, lep dan na svim planovima zivota vas ceka.

RIBE

Drage ribe danas ce vam sve pogodovati, i sva desavanja koja vas ocekuju danas ce vam doneti srecu , razloga za srecu cete imati na planu ljubavi, a takodje cete razloga za srecu imati zbog postpuka jednog vaseg prijatelja, izuzetno lep dan vam predstoji.

Стране: 1 2