DANAS, ova DVA znaka ocekuju NEZABORAVNI TRENUCI, pred njima je DAN IZ SNOVA!

DANAS, ova DVA znaka ocekuju NEZABORAVNI TRENUCI, pred njima je DAN IZ SNOVA!

5 септембра, 2018 Off By coki

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je dan ispunjen velikom nervozom i brojnim ljubavnim problemima, danas vas ocekuju brojna negativna desavanja na planu ljubavi, a vama ce to stvoriti veliku nervozu, pred vama je dan koga cete zeleti sto pre da zaboravite.

BIK

Dragi bikovi vec odredjeno vreme imate problema sa finansijama, ali to ce se promeniti danas, danas vas ocekuje ogroman finansijski dobitak koji ce vasu finansijsku situaciju mnogo poboljsati, a upravo ce to desavanja obeleziti dan pred vama, sem toga nista se vaznije nece desavati danas ni na kojem planu vaseg zivota.

BLIZANCI

Dragi blizanci pred vama su trenuci za pamcenje, danas vas ocekuje neverovatno ljubavno iznenadjenje koje ce vam dokazati da vas vasa voljena osoba voli najvise na svetu, vasa voljena osoba ce vam prirediti nesto nestvarno, a vama ce otati samo da se prepustite uzivanju u sreci, pred vama je dan iz snova.

RAK

Dragi rakovi u danu pred vama vas ne ocekuju neka veca desavanja, jedino sto ce obeleziti dan pred vama ce zapravo biti manja nesuglasica sa voljenom osobom ali nista preterano ozbiljno, u danu pred vama cete imati priliku da se odmorite, a vama je odmor trenutno potrebniji od bilo cega.

LAV

Dragi lavovi zbog vaseg ponosa vasa voljena osoba je nervozna, vasa voljena osoba smatra da vam je vas ponos vazniji od nje kao i od vase veze, a upravo vas zbog toga ocekuje burna rasprava u danu pred vama, pred vama je dan ispunjen velikom negativnom energijom i nervozom, nista vam dobro nece doneti dan pred vama.

DEVICA

Drage device u danu pred vama cete imati mnogo razloga za srecu, danas vas ocekuje malo ljubavno iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba, a takodje cete uzivati u prelepim trenucima srece u drustvu vasih dragih osoba,  zaista vas lep dan ocekuje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Стране: 1 2