Vizije ljubavi često umeju da se razlikuju: Evo šta horoskopski znaci očekuju od partnera!

Vizije ljubavi često umeju da se razlikuju: Evo šta horoskopski znaci očekuju od partnera!

22 јуна, 2018 Off By coki

Devica

Device su pre, pre, ali zaista pre-komplikovane! U tom smislu, one ni same ne znaju šta žele od partnera. Dogodiće se nekada da partner i potrefi ono što oni žele, ali ni to, po nepisanom pravilu, ne mora da ih zadovolji. Pažnja im je jako važna i lojalnost partnera, takođe im je dokaz pomoć u teškim situacijama.

 

Vaga

Vagama nikada neće biti dovoljno dokazivanja ljubavi. One to vole da upražnjavaju kao neku vrstu hobija, pa se može reći da od partnera zahtevaju hroničan trud. Prvi put kada partner prestane da bude nežan i prestane da im bude posvećen, Vaga će apsolutno „istripovati“ da se ljubav ekspresno ugasila!

 

Škorpija

Škorpiji ljubav možete dokazati na više načina. Pre svega trebate da joj budete verni, odani i poslušni. (Sve ono što ona vama nije). Ne bi bilo zgoreg da ljubav dokažete i na način što ćete joj ispunjavati njene perverzne fantazije u seksu, kakve samo ona može smisliti. I na kraju, morate da joj kupujete poklone.

 

Strelac

Strelčevi su u ovom pogledu „laki za održavanje“, pa definitivno ne može da se kaže da je neki preterani problem da se njima dokaže ljubav. Međutim, sve u svemu, ako želite da vaš Strelac zaista veruje da ga volite, morate biti jako spontani i napraviti neka posebna iznenađenja koja će za njega biti neočekivana.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4