Vizije ljubavi često umeju da se razlikuju: Evo šta horoskopski znaci očekuju od partnera!

Vizije ljubavi često umeju da se razlikuju: Evo šta horoskopski znaci očekuju od partnera!

22 јуна, 2018 Off By coki

Vizije ljubavi često umeju da se razlikuju, pa dvoje različitih ljudi, koji su rođeni u različitim znacima od partnera mogu očekivati sasvim suprotnu stvar.

Međutim, šta onda kada počnemo da se pitamo da li nas partner zaista voli, odnosno da li je ljubav prava? Evo odgovora na pitanje, šta koji horoskopski znak potajno očekuje kao potez partnera koji bi mu jasno dokazao da je voljen.

 

Ovan

Ovnovi očekuju vernost i lojalnost. Lojalnost im je izuzetno važna, kao i privrženost. Ovnu ljubav ne možete pokazati odmah i sad, već je to proces koji traje dosta dugo. Međutim, jednom kada se Ovan uveri u to da je voljen, definitivno neće više sebi postavljati to pitanje. Ovan želi da partner pokaže i poverenje.

 

Bik

Bik ni sam (uglavnom) ne zna, šta bi to partner trebao da učini, kako bi mu dokazao ljubav. Konastantna pažnja može biti super, ali u tome ne sme da se pretera, jer će Bik poverovati da ga opsesivno volite, odnosno da je ljubav koju emitujete nekako „nezdrava“. Bik želi stalne, ali umerene dokaze ljubavi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4