Koje će to znakove ova nedelja iznenaditi sa novčanim dobitkom a koji znak sa obnovom stare ljubavi…

Koje će to znakove ova nedelja iznenaditi sa novčanim dobitkom a koji znak sa obnovom stare ljubavi…

14 маја, 2018 Off By botanika

 

Lav

Ako ste u vezi sada je pravo vreme da rešite svaki problem, nema odlaganja. Ne idealizujte partnera. Budite realni i samo tako može doći do rešenja problema. Kompromis je bitan, ali teško da će to sada ići lako. Ako niste sgurni u odluke koje treba da donesete ove nedelje, pitajte bliske ljude za savet.

Na poslu je sve kako ste isplanirali.

Imate potrebu da ostanete kod kuće, a ne da izlazite sa društvom.

Devica

Ove nedelje ćete imati sjajnu saradnju sa drugima. Potrudite se da se usredsredite na dobre odnose i kontakte. Ako imate prijatelje koji žele da sarađujete, ne propuštajte priliku.

Budite smireni ako dođe do problema na poslu. Posvetite pažnju i prijateljima, ne morate samo biti posvećeni partneru. Slobodni, moguće je poznanstvo preko interneta ili preko prijatelja.

Moguća stres na poslu početkom nedelje.

 

Vaga

Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne. Bićete zadovoljni prilivom novca. Moguć rad sa nekom mlađom ženskom osobom, sa partnerom ili sa osobom koja Vam se jako dopada. Puno radosti će biti ako budete otvoreni prema partneru.

Konačno ćete platiti sve račune i vraatiti pozajmice, tako da ne morate i o tome da mislite.

Škorpija

Ove nedelje ste skloni uživanju. Pomalo ste napeti ste zbog novca, ali ne bi trebalo da se opterećujete. Ako sarađujete sa osobama koje nisu u Vašem mestu, imaćete više uspeha. Pokušajte da ne trošite novac bespotrebno.

Idite na kraći put ako ste u mogućnosti.

U ljubavi je sve kako treba, ako ste slobodni nećete želeti da menjate status.

Strelac

Niste zadovoljni uspehom na poslu. Preko nekih ženskih osoba ćete dobiti novac. Lako ćete ga zaraditi, ali ćete ga lako i potrošiti. Ipak pokušajte da odradite sve temeljno sami, ne tražite pomoć od drugih ljudi, šta god da je u pitanju. Tako ćete imati više štete nego koristi.

S druge strane, u ljubavi sve ide kako treba. Slobodni, skloni ste avanturi.

 

Nastavak na strani br. 3

Стране: 1 2 3