Otkriven brutalno tačan FARAONSKI horoskop… Pročitajte nešto o Vašem znaku i sve će Vam biti jasno…

Otkriven brutalno tačan FARAONSKI horoskop… Pročitajte nešto o Vašem znaku i sve će Vam biti jasno…

14 маја, 2018 Off By botanika

Iako je podela znakova sasvim drugačija od one na koju smo navikli, uvid u egipatski horoskop zaista je fantastičan a mnogi kažu i neverovatno tačan! Kakva se sudbina vama sprema?

 

Dugo je egipatski horoskop za javnost bio potpuna nepoznanica. Kada su ga astrolozi otkrili, shvatili su da je podeljen na 12 znakova, a da svakim od njih gospodari neki od egipatskih bogova. Iako je podela znakova sasvim drugačija od one na koju smo navikli, uvid u egipatski horoskop zaista je fantastičan a mnogi kažu i neverovatno tačan! Kakva se sudbina vama sprema?

 

 

AMON – Bog proroka (01.01 – 02.02.) – Rođeni u ovom znaku poseduju istinski talenat da se zaljube na prvi pogled, i to u pravu osobu. Kada se to dogodi, a obično je u pitanju neko javno mesto, osobu svoga života osvojićete tako što ćete zračiti srećom. Jednostavno, neće biti u stanju da odoli tolikoj pozitivnoj i privlačnoj energiji koju ćete emitovati.

SEBEK – Bog svete reke (03.02 – 04.03) – Ovaj bog je poznatiji kao bog-krokodil, a njegova je sveta dužnost bila da čuva blago Egipta.

Osobe rođene u ovom znaku opčinjene su lepotom, ali im treba skrenuti pažnju da ne dozvole da ih ta lepota zaslepi. Iza lepe spoljašnosti treba zaviriti i pronaći krije li se još neki vredan kvalitet, ili čak možda i neka mana. Poslušajte i svoje srce, umesto da verujete samo svojim očima.

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3