OVAN i STRELAC – HOROSKOP za 2019.god: Godina puna uspona i padova,morate da počnete da mislite na sebe

OVAN i STRELAC – HOROSKOP za 2019.god: Godina puna uspona i padova,morate da počnete da mislite na sebe

28 октобра, 2018 Off By ludarito

 

Kako se godina bude približavala kraju, osećaćete sve više mira i pozitivnosti iznutra, što će vam konačno doneti olakšanje od briga. Tada ćete osetiti potrebu da rešite sve nesuglasice sa bliskim osobama, u čemu ćete i uspeti.

Imaćete i veliku želju da putujete što više, a mnogi Ovnovi želeće i da se presele u drugi grad, ili čak državu zbog bolje plaćenog posla.

 

STRELAC – Morate da počnete da mislite na sebe

 

Godišnji horoskop za Strelca pokazuje uspone i padove. U prethodnoj godini bilo vam je važno da napredujete u pogledu karijere i finansijskog statusa. U 2019. godini, Strelcu će biti naporno toliko planiranje. Nasuprot tome, buduće planiranje i trud ćete ostaviti po strani. Godišnji horoskop za Strelca 2019. pokazuje da, dok god ste koncentrisani na zadovoljstvo, sve će biti u redu.

Ukoliko niste, morali biste da se potrudite da održite svoj posao i sprečite nazadovanje u karijeri.

Lojalan u svemu, Strelac ponekad želi da sazna ko su osobe koje nisu u njegovom taboru. Godišnji horoskop za Strelca 2019. pokazuje da će ovo biti problematična godina, u pogledu porodičnih odnosa i prijateljstva. Međutim, možda nije loše saznati na koga možete da računate. Što se tiče vas, bićete u maksimalnoj formi u 2019, sa svim kvalitetima koje čine Strelca tako privlačnim.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3