OVAN i STRELAC – HOROSKOP za 2019.god: Godina puna uspona i padova,morate da počnete da mislite na sebe

OVAN i STRELAC – HOROSKOP za 2019.god: Godina puna uspona i padova,morate da počnete da mislite na sebe

28 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN – Godina puna uspona i padova

 

2019. godina za Ovnove će biti godina uspona i padova, pomešanih osećanja i rezultata.Tokom prvih meseci bićete anksiozni, čak i besni, uprkos tome što će vam se dešavati i neke lepe stvari.

 

Između vas i članova vaše porodice pojaviće se distanca, naročito kada je u pitanju muški deo rodbine – otac ili brat. Savetuje se da budete oprezni i s pažnjom posmatrate sve što se dešava oko vas. Izvesni su i finansijski problemi, a vi ćete biti ubeđeni da vam se život potpuno urušava na svim poljima, predviđa godišnji horoskop za 2019. godinu.

 

Ipak, i pored svega, na momente ćete osećati snagu i samopouzdanje, zahvaljujući kojim ćete uspevati da idete bar pomalo napred. Postoji mogućnost da se situacija na poslu značajno poboljša – da pronađete sjajan novi posao ili da veoma napredujete na starom. Krajem godine, godišnji horoskop za 2019. za Ovna predviđa finu novčanu dobit i sjajan period za ulaganje ili kupovinu neke nekretnine.

 

Ukoliko je bilo problema sa zdravljem, očekuje se da se oni srede do leta 2019, ali bi trebalo da se pozabavite vežbanjem i zdravijom ishranom, ako želite da ostanete zdravi i izgledate lepo.

U drugoj polovini godine, godišnji horoskop za 2019. za Ovna predviđa mogućnost ostvarenja svih želja. Pripremite se – moguć je veliki novčani izdatak koji će imati veze sa porodicom, poput putovanja ili neke svečanosti.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3