NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

јул 29, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Posao

Odnos sa saradnicima – u jednom trenutku savršen, u drugom kao da različitim jezicima govorite. Na sve ovo – neke stvari su vam zbunjujuće I nejasne I uzaludno lupate glavu u pokušajima da dođete do prave istine ili informacija. Umesto da povlačite ishitrene poteze, sačekajte malo – ukoliko ove sedmice ne dobijete odgovore koji su vam potrebni, to će se dogoditi u narednoj. Jedan saradnik vas može debelo iznervirati u poslednjih par dana radne nedelje – ne nasedajte na provokacije.

Novac

Mogućnosti za neki gubitak ili neplaniran trošak u drugom delu sedmice, naročito za vikend. Ukoliko je taj trošak zabava ili neko uživanje – pa, onda dajte sebi malo na volju…..

Zdravlje

Ukoliko ste pripadnik mlađe generacije – zaista vam je potrebno više kretanja. Stariji – smanjite obroke I povedite računa o ishrani.

Rak

Posao

Moguće su neke, napete situacije ili sa saradnikom koji vam je dosta važan, ili sa nekim od autoriteta. Razlog mogu biti finansijska pitanja vezana za zajednički posao ili neisplaćeni honorari. Ne budite previše impulsivni, ostavite dovoljno prostora i za dogovor. Više pažnje biste trebali da posvetite završavanju svojih obaveza na vreme, jer vam se neki rokovi približavaju i potrebno je da ih ispoštujete. Neko od prijatelja ili osoba sa kojom ste poslovno povezani, može vam pomoći da prevaziđete neki zastoj.

Novac

Ukoliko očekujete neku zaostalu isplatu ove sedmice, moguće je da će ona biti prolongirana. Sa više pažnje se odnosite prema novcu.

Zdravlje

Pojačane hronične tegobe kod starijih Rakova, naročito one koje se vezuju za kičmu, manjim delom za krvne sudove. Mlađi – mogućnost sunčanice, vrtoglavice, alergija.

Lav

Posao

Neka pitanja koja već poodavno « vise u vazduhu », a tiču se odnosa sa saradnicima ili sa šefovima, ove nedelje mogu doći na dnevni red. No, malo je verovatno da će ona biti rešavana mirnim putem, pogotovo ako nastupite kroz tvrdoglavost i ubeđenost da ste u svemu u pravu. Saradnje mogu nešto teže funkcionisati, ali postoji šansa da se ovo prevaziđe. Bitno je da rešavate stvari odmah, da ih ne ostavljate za kasnije, jer ona kasnije mogu samo biti dodatno zakomplikovana.

Novac

U prvom delu nedelje jedan solidan finansijski priliv podići će vam raspoloženje. Potrudite se da na pravi način raspolažete tim novcem.

Zdravlje

Kod mlađih – alergije, problemi sa spavanjem. Kod starijih – moguće je aktiviranje hroničnih tegoba. Generalno – pronađite više vremena za sebe, za opuštanje i odmor.

Hrana

Manji a raznovrsni obroci, ali bi akcenat ipak trebalo baciti na povrće – bilo da ga konzumirate kroz salate ili kao glavni obrok (supice, čorbice, variva od povrća, grilovano). Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno, a prerađevine i slatkiše svedite na najmanju meru.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4