NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 30. JULA – 05. AVGUSTA 2018. godine

29 јула, 2018 Off By ludarito

Ovan

Posao

Ovo su dani ne toliko prijatnih podsećanja na ono što ste zaboravili ili propustili da odradite. Neočekivane situacije će iskrsavati pred vas svakog časa, a činiće vam se da onog momenta kada završite sa jednim problemom, automatski sledi otvaranje novih. Ne može se poreći da ste puni energije, ali tu energiju bi trebalo kanalisati kroz organizaciju, a ne delovati stihijski i na preskok. Za utehu – pokrenuće se dogovori koji su protekle dve nedelje bili u zastoju…

Novac

Neplanirani prilivi, ali I troškovi – naročito u drugom delu sedmice. Tražite nove načine zarade – mogući su dodatni poslovni angažmani.

Zdravlje

Manje glavobolje I problemi sa variranjem pritiska, naročito kod starijih Ovnova. Mlađi – ne iscrpljujte se ni mentalnim ni fizičkim radom. Pronađite dovoljno vremena za odmor I opuštanje.

Bik

Posao

Moguće tenzije sa šefovima ili sa kolegama, naročito sa onima koji vole da povremeno « uhvate ladovinu » i izvuku se od posla. Takođe, u ovoj nedelji morate računati I na manje probleme sa tehnikom – računarima, telefonima, aparatima koji su vam važni za rad. Papirološka pitanja se uspešno rešavaju pred kraj radne nedelje. I pored povremenih zastoja I prepreka, u ovoj nedelji možete uraditi mnogo po pitanju svojih planova. Dobićete rezultate koji će itekako biti opipljivi.

Novac

Niste nezadovoljni svojim zaradama, ali imate problem sa raspodelom novčanih sredstava. Skrešite neke troškove koji su vam nepotrebni.

Zdravlje

Mogli biste malo da pripazite na grlo, pogotovo ako češće konzumirate hladne ili gazirane napitke. Starijima sredinom nedelje blage vrtoglavice I problemi sa pritiskom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4