HOROSKOP: Vodolije, obratite pažnju na jetru, Ribe što pre treba da reše probleme s partnerom!

HOROSKOP: Vodolije, obratite pažnju na jetru, Ribe što pre treba da reše probleme s partnerom!

јул 29, 2018 Off By ludarito

 

RAK

POSAO: Nije povoljan trenutak za bavljenje pitanjem nekretnina. Na poslu imate neke nedoumice koje bi mogle da uspore vaš naprdak. Potrebno vam je neko vreme distance.

LJUBAV: Vaše emocije nisu iste kao pre, nešto se u vama promenilo i sada težite novim i drugačijim dešavanjima na ovom polju. Željni ste vaše slobode i dobrog provoda.

ZDRAVLJE: Grudni koš je osetljiv kod vas i mogući su problemi sa plućima, srčanim sistemom kao i sa grudima kod ženskih pripadnika ovog znaka. Nije vam preterano povoljan dan.

 

LAV

POSAO: Brzo pričate i brzo radite. Delujete kao veoma dinamična ličnost koja je uvek u pokretu. Možete da očekujete da ćete ostvariti pozitivne pomake na polju posla.

LJUBAV: Niste raspoloženi za okolišanje i duga udvaranja, već jasno osobi koja vam se dopada stavljate do znanja šta želite. Možete da očekujete početak nove veze u narednim danima.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi i podložni ste problemima vezanim za disajne puteve. Možete da očekujete da će vam povećan unos vitamina i tečnosto biti veoma značajan.

 

DEVICA

POSAO: Oscilacije na ovom planu vas ponekad brinu, a ponekad ih doživljavate kao svojevrstan izazov u karijeri. Možete da očekujete manja otežanja tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Na neki način je ugrožena stabilnost vaše emotivne veze ali čini vam se da se neke stvari ipak mogu popraviti. Ukoliko budete dali sve od sebe, uspećete da poboljšate situaciju.

ZDRAVLJE: Povećan apetit je naglašen kod vas tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj će biti potrebno da povedete više računa o svojim navikama vezanim za ishranu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4