HOROSKOP: Vodolije, obratite pažnju na jetru, Ribe što pre treba da reše probleme s partnerom!

HOROSKOP: Vodolije, obratite pažnju na jetru, Ribe što pre treba da reše probleme s partnerom!

29 јула, 2018 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Važno vam je da vas ljudi iz poslovnog okruženja prihvate kao originalnog i veoma aktivnog pojedinca. Ne želite da bilo ko ima negativno mišljenje o vama.

LJUBAV: Niste zainteresovani za ozbiljnu ljubavnu priču ili neku veliku romantiku. Sloboda vam je važnija od svega. Za sada uživate u tome što nemate obavezu prema bilo kome.

ZDRAVLJE: Problemi sa urogenitalnim traktom su mogući kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete biti podložni upalama i infekcijama, pa se pripazite.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da će vam se na poslovnom planu dešavati neke velike i drastične promene u narednom periodu. Pred vama je faza koja neće biti ni malo laka za vas.

LJUBAV: Imate utisak da ste podredili sebe i svoje navike jednoj osobi i smatrate da je vreme da se to prekine. Moguće je da vam smeta preterana obaveza koju imate prema partneru.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa zdravljem u narednom periodu. Potrudite se da vodite računa o zdravijim navikama.

 

BLIZANCI

POSAO: Niste zainteresovani za neke dugoročne saradnje, više ste raspoloženi za honorarne i kratkotrajne poslove sa brzom isplatom. Nemate strpljenja i ne želite da čekate.

LJUBAV: Očekuju vas veliki preokreti kada je u pitanju polje emocija. Mnoge stvari su potpuno nepredvidive. Moguće je da iz jedne veze, nenadano, ulazite u neku drugu i tako redom.

ZDRAVLJE: Ubrzan rad srca je naglašen kod vas. Mogući su i problemi sa krvnim pritiskom. Posetite svog kardiologa radi redovne kontrole. Prijalo bi vam mirovanje i odmaranje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4