Evo kako horoskopski znaci REAGUJU u blizini osobe koja im se SVIĐA!

Evo kako horoskopski znaci REAGUJU u blizini osobe koja im se SVIĐA!

22 јуна, 2018 Off By coki

 

BLIZANCI

Blizanci su dvostruki vazdušni znak i često se osećaju kao dve osobe istovremeno. U prisustu simpatije praviš se nezainteresovano i verovatno flertuješ sa potpuno nebitnom osobom, kako bi pridobila još veću pažnju izabranika. Tip će morati dosta da se potrudi oko tebe kako bi ti priznala svoja osećanja.

 

RAK

Da bi se Rak otvorio potrebno je dosta vremena i da oseća veliku sigurnost od strane voljene osobe. Ti si stidljiva osoba, koja na žurkama sedi sama u sobi, piše dnevnik ili pesmu voljenoj osobi. Nekad je u redu da napraviš prvi korak, imaj to na umu!

 

LAV

Ti znaš sve o osobi koja ti se sviđa, ali to si saznala preko društvenih mreža. Uživo nemaš hrabrosti da mu priđeš. Jedna si od onih koja jednim okom gleda simpatiju, a drugim kuckaš drugarici poruke i tražiš savete. Priđi mu, javi se!

 

DEVICA

Ti znaš sve o osobi koja ti se sviđa, ali to si saznala preko društvenih mreža. Uživo nemaš hrabrosti da mu priđeš. Jedna si od onih koja jednim okom gleda simpatiju, a drugim kuckaš drugarici poruke i tražiš savet. Priđi mu, javi se.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4