Najpozitivniji znaci Zodijaka…

Najpozitivniji znaci Zodijaka…

20 јуна, 2018 Off By coki

Blizanci

Pošto su Blizanci dvojni znak, uvek mogu da odaberu jednu stranu kojoj će se okrenuti. Prilično su pozitivni, dobro raspoloženi, uvek vredni, ali imaju i sve suprotne osobine. Jako je bitno šta kome pričaju i ko komunicira sa njima, pa bi trebalo da izbegavaju loše osobe i negativne ljude.

Njih je lako oraspoložiti i ne treba dozvoliti da budu tužni. Blizanci će biti najsrećniji ako imaju kome da se požale, sa kim da tračare uz kaficu, sa kim da prošetaju ili voze bicikl. Ako još imaju vreme za neke telefonske razgovore ili kraća putovanja, to je pun pogodak. Čitanje knjige ili omiljenih novina će im doneti mnogo pozitivnosti. Oni su velika deca, pa ih obaveze nikad ne usrećuju, zato ih treba što pre završiti i okrenuti se zabavi.

Strelac

Jupiter vlada ovim znakom, koji je uvek pozitivan i trudi se da izvuče najbolje iz sebe i drugih. Ako neko može da Vas oraspoloži, onda je to Strelac. Možda nekad nisu odgovorni prema sebi i prema drugima, ali nemaju lošu nameru. Bitno je da imaju vreme za putovanja, druženje i zabavu, a ne samo za posao. Strelac mora da planira, da ima nešto čemu će se radovati u budućnosti, jer će jedino tako njegov optimizam ostati na visokom nivou.

Стране: 1 2