Ova tri znaka su najgori šefovi u istoriji šefovanja…

Ova tri znaka su najgori šefovi u istoriji šefovanja…

20 јуна, 2018 Off By coki

 

Proverite da li ste među njima, ili možda vaš nadređeni… I srećno! 

Možda pripadate onima koji svakog jutra još dok piju kafu, osećaju potrebu da se vrate u krevet i zažmure, ne zato što im se spava već jednostavno da bi zaboravili na posao i onog zlotvora od šefa ili šefovice koji ih tamo po ceo dan muči i kinji. Možda nije sve tako crno, možda samo ne umete da se postavite kako treba jer ne poznajete svog šefa i svoje kolege sa kojima radite. Evo kako astrolozi gledaju na svaki zodijački znak u ulozi rukovodioca, a to što je tekst pisan u muškom rodu ne treba da vas čudi, jer su muškarci daleko brojniji među onima koji rukovode. No, ipak ako imate šefovicu sve što pročitate ovde, odnosi se i na nju.

Bik

Ukoliko Vam je šef rođen u znaku Bika, verovatno je ljubazan i može dugo da toleriše greške, a da Vi mislite da ništa i ne primećuje.

Dugo će se praviti da je sve u redu, aonda će Vam bez objašenjanja dati otkaz!

Bikovi nisu mnogo vredni, ali vole novac, i to je jedino što može da ih motiviše. Ne vole ni da preuzmu odgovornost za svoje greške, pa se pazite da ne podmetne možda baš vas.

Ima strah od promena, inovacija, i zato ne prihvata vaše nove planove, to niješef spreman na rizik.

Škorpija

Ukoliko imate šefa Škorpiju, znajte da on ne trpi izgovore. Ne zanima ga šta Vam se dešava privatno, da li ste možda bolesni, ili imate neke druge probleme.

Ako nešto ne uradite na vreme, može se desiti da on to uradi umesto Vas, ali ako se to ponavlja, lako možete izgubiti svoje radno mesto.

Ako mu ne donosite novac, lako će Vas zameniti.

Nemojte biti neozbiljni, Škorpija to ne trpi. Morate uvek biti jasni, konkretni i odgovorni, čak i ako časkate tokom pauze. I neće Vas pitati za mišljenjem jer ima svoje i misli da je najbolje na svetu.

Škorpija ima oštar jezik, može čak i da Vas uvredi, naročito ako shvati da ste bolji, pametniji, vredniji. Ne trpi konkurenciju.

Teško se napreduje kada je Škorpija šef.

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2