Činjenice koje možda niste znali o svom znaku…

Činjenice koje možda niste znali o svom znaku…

20 јуна, 2018 Off By coki

Jarac

Odgovornost i disciplina su pojmovi rezervisani za ovaj znak. Ono što niste znali o Jarčevima je da oni sporo stare, kao i Rakovi. Štaviše, neki sa godinama dobijaju sjajan šarm i lepše izgledaju. Prihvataju svoje telo i lice i retko kad se može reći koliko tačno imaju godina, jer vode računa o sebi. Sa godinama im sve kreće na bolje.

Vodolija

Rođeni u znaku Vodolije su uglavnom nezavisni. Vole svoju slobodu više nego sve na svetu. Ali da li ste znali da su oni jedan od znakova kojima je stalno potrebno društvo, jer iako su individualci, oni vole da neko potvrdi njihovo mišljenje, da ih potapše po ramenu i da im kaže da su u pravu. Nisu dobar autoritet, više vole da su deo grupe.

Ribe

Ribe su kreativne i uglavnom su jako uspešne u umetnosti. Ali ono što se ne zna o njima je da lako mogu da skliznu u poroke i da treba da paze da se ne preforsiraju sa obavezama. Njih realnost može da uplaši i sabotira, da ne mogu da podnesu stres i pritisak. Ove osetljive duše zato ne treba previše da rade i mogli bi pažljivije da biraju svoj životni put. Način opuštanja može biti i gledanje fiilmova i slušanje muzike.

Стране: 1 2 3