Horoskop: Ko „život daje“ za društvo

Horoskop: Ko „život daje“ za društvo

20 јуна, 2018 Off By coki

Neko voli da se druži, neko ne. Neke osobe su introvertne, neke ekstrovertne i psiholozi na osnovu toga mogu mnogo da zaključe o ličnosti. Astrologija ima svoja pravila… Proverite da li ste među onima koji „žive“ za druženje!

 

Ovan

Ovan voli da bude ispred svih u svemu, iz toga sledi da voli da se takmiči. Uvek će se nadmetati ssa prijateljima, pa je uglavnom okružen osobama koje ga motivišu da napreduje u životu. Društven je i voli pozitivne ljude, sa kojima može da se viđa svakog dana. Kod nejga će svako lako primetiti ako mu nešto nije po volji i odstraniće brzo osobe koje mu ne prijaju. Da biste bili najbolji prijatelj Ovna morate biti slični njemu. Morate imati višak pozitivne energije, bunta i razna interesovanja. Samo tako možete negovati prijateljstvo.

Vaga

Vaga je jedan od prijatelja koji je uvek tu za bilo koga. Svakog sasluša, svakom da dobar savet. Nekad je previše ljubazna i kad ne želi da bude, ali neće da se zamera. Ono što nije dobro kdo ovog znaka je što može da se druži sa svima, pa nekad teško razdvaja prijatelje od poznanika. Treba da bira osobe koje će biti uz nju uvek, ne samo kad imaju probleme. Sa njom je teško ući u raspravu, voli kompromise, a i ima najviše prijatelja iz detinjstva.

 

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2