HOROSKOP za UTORAK 15. februar 2022. godine: Devica se ZBLIŽAVA SA PARTNEROM, Vagu čeka NOVO POZNANSTVO, Strelac NIJE ISKREN!

HOROSKOP za UTORAK 15. februar 2022. godine: Devica se ZBLIŽAVA SA PARTNEROM, Vagu čeka NOVO POZNANSTVO, Strelac NIJE ISKREN!

13 фебруара, 2022 Off By coki

VAGA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poslovni napredak. Vaša karijera je sada u fazi uspona. Očekuje vas poznanstvo koje može da vam donese dosta uzbuđenja u život. Povećajte unos vitamina.

 

 

ŠKORPIJA

Faktor sreće je sada na vašoj strani, pa današnji dan maksimalno iskoristite kako bi rešili poslovne probleme.Ukoliko ste slobodni, očekuje vas susret sa osobom koja će vam ponuditi vezu. Poboljšanje vam dolazi.

 

 

STRELAC

Moguće je da ćete napraviti neku grešku na poslovnom polju.nije vam preterano povoljan dan na ovom planu. Nije vam lako da budete sasvim iskreni u odnosu sa partnerom. Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas.

 

 

JARAC

Zadovoljni ste onim što ste do sada ostvarili. Zahvalni ste na poslovnim prilikama koje su vam date. Moguće je da ste nesigurni u sebe. Potrebno je da više radite na samopouzdanju. Nemate zdravstvenih problema.

 

 

VODOLIJA

Važno vam je da na ovom polju ostvarite ciljeve. Spremni ste da pokažete izdržljivost i upornost na poslu. Imaćete priliku da se pomirite sa osobom koju volite. Srećni ste jer osećanja među vama jačaju. Posetite nutricionistu.

 

 

RIBE

Moguće je da niste uspeli da se posvetite svom poslu u pravoj meri i da vas zbog toga na neki način malo grize savest.Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa voljenom osobom.Prijala bi vam relaksacija.

Стране: 1 2