HOROSKOP za ČETVRTAK 03. februar 2022. godine: Biku se vraća STARA LJUBAV, Škorpija ulazi u NOVU VEZU!

HOROSKOP za ČETVRTAK 03. februar 2022. godine: Biku se vraća STARA LJUBAV, Škorpija ulazi u NOVU VEZU!

1 фебруара, 2022 Off By coki

 

 

VAGA

Nemojte da očekujete previše na polju posla danas. Potrebno vam je dosta strpljenja da rešite probleme iz prošlosti. Želite da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo. Nudite joj kompromis. Mogući su problemi sa vidom.

 

ŠKORPIJA

Maksimalno ste posvećeni poslu i svojim ciljevima. Pred vama je povoljan period za ostvarenje dobrih rezultata. Lako se upuštate u novu vezu. Osoba do koje vam je stalo će pokazati da gaji osećanja ka vama. Problemi sa nesanicom.

 

 

STRELAC

Potrebno je da pokažete inicijativu u poslovnom okruženju, ako želite da ostvarite svoje ciljeve. Osoba koja vam se dopada će vam pokazati veliko interesovanje. Pred vama je dobar period za ljubav. Moguć je povišen pritisak.

 

 

JARAC

Ukoliko budete zatražili nov posao, bićete zadovoljni. Dolazite do prilike kakva vam je bila potrebna. Važno je da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svemu što vam leži na duši. Imate probleme sa kičmom.

 

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati priliku da razjasnite probleme koji vas muče. Pred vama je dobar period. Komunikacija sa voljenom osobom može da dođe do tačke ključanja u narednom periodu. Mogući su problemi sa stomakom.

 

 

RIBE

Ako pokažete odlučnost, imaćete priliku da na poslovnom polju napredujete i da menjate stvari. U odnosu sa voljenom osobom postoji dosta problema koje ne možete da rešite lako. Mogući su problemi sa kostima.

Стране: 1 2