HOROSKOP za SREDU 12. januar 2022. godine: Blizanci žele PROMENE, Lav MOTIVISAN, Škorpija ima RASPRAVU, Ribe POD STRESOM!

HOROSKOP za SREDU 12. januar 2022. godine: Blizanci žele PROMENE, Lav MOTIVISAN, Škorpija ima RASPRAVU, Ribe POD STRESOM!

9 јануара, 2022 Off By coki

 

 

VAGA

Očekuje vas period u kojem ćete generalno biti zadovoljni situacijom koju imate na poslu. Ne očekuju vas veće brige.Promene koje vaš partner želi su sada teško izvodljive.Moguće je da imate nesuglasice.Imate višak energije.

 

 

ŠKORPIJA

Vreme je da donesete odluku o pokretanju novog posla.Spremni ste da se posvetite novim poduhvatima.Sa voljenom osobom imate dosta rasprava. Naredni period nije povoljan za vaš odnos. Mogući su problemi sa grlom.

 

 

STRELAC

Dobijate sve više novih ponuda na poslovnom planu. Spremni ste da se posvetite svojim poslovnim ciljevima.Period koji vam predstoji je na neki način izazovan za vas. Imate prilike za vezu.Pazite na zdravlje.

 

JARAC

Postaje vam jasno da sa svojim saradnicima imate različite stavove i da se ne uklapate baš najbolje. Ako postoji osoba koja vam se dopada mogli bi da osvojite njenu pažnju danas. Skloni ste melanholiji.

 

 

VODOLIJA

Budite spremni na iznenađenja kada je u pitanju ovo polje. Neće sve biti onako kako očekujete.Pravo je vreme da se pomirite sa partnerom iz prošlosti prema kojem još uvek gajite osećanja. Psihosomatski problemi su naglašeni.

 

 

RIBE

Nalazite se pod velikim stresom. Današnji dan vam donosi manje poslovne probleme.Čeka vas novo poznanstvo sa osobom koja je rođena u nekom zemljanom znaku. Spremni ste za ljubavne promene.Redovnije jedite.

Стране: 1 2