HOROSKOP za SREDU 12. januar 2022. godine: Blizanci žele PROMENE, Lav MOTIVISAN, Škorpija ima RASPRAVU, Ribe POD STRESOM!

HOROSKOP za SREDU 12. januar 2022. godine: Blizanci žele PROMENE, Lav MOTIVISAN, Škorpija ima RASPRAVU, Ribe POD STRESOM!

9 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Moguće je da niste sasvim zadovoljni okolnostima koje imate na polju posla i da na neki način pokušavate da ih promenite. U vezi ne dobijate ljubav koja vam je potrebna i spremni ste da idete dalje.Moguća je malaksalost.

 

 

BIK

Vaša komunikacija sa saradnicima bi u narednom periodu mogla da dovede do novih, kreativnih poslovnih rešenja.Kao da nemate volju da sa partnerom razgovarate o svemu, već se nekako povlačite u sebe.Jetra vam je osetljiva.

 

 

BLIZANCI

Iako ne očekujete mnogo, današnji dan bi mogao da vam donese neki preokret po pitanju posla. Vašu vezu sa voljenom osobom ćete dovesti do raskršća na neki način. Želite veće promene.Zdravlje vam je dobro.

 

 

RAK

Osećate da je došao trenutak da se fokusirate na druge stvari kako bi odmorili i da posao malo ostavite po strani. Moguće je da vam je jako teško da pred voljenom osobom otvoreno pokažete svoja osećanja.Prekontrolišite štitnu žlezdu.

 

 

LAV

U vama postoji puno poleta da se posvetite svom poslu.Motivisani ste i nalazite rešenje za sve.Ako pokažete voljenoj osobi spremnost na kompromis, vaš odnos bi značajno mogao da se popravi.Problemi zbog stresa.

 

 

DEVICA

Pokažite strpljenje u komunikaciji sasaradnicima kako bi uspeli da nađete zajednička rešenja. Kraj vaše veze dolazi u narednom periodu.Biće vam potrebno vreme da postanete spremni za novu ljubav. Problemi sa urinarnim putevima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2….

Стране: 1 2