HOROSKOP za PONEDELJAK 10. januar 2022. godine: Ovan pravi DISTANCU, Vaga ima TAJNU VEZU, Ribe SREĆNE!

HOROSKOP za PONEDELJAK 10. januar 2022. godine: Ovan pravi DISTANCU, Vaga ima TAJNU VEZU, Ribe SREĆNE!

9 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati neke manje komplikacije koje ćete rešiti uz pomoć saradnika. Moguće je da vlada distanca između vas i osobe do koje vam je stalo. Problemi sa kičmom.

 

 

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete imati promenljive okolnosti na poslovnom polju. Spremni ste za neku avanturu ali ne i za ozbiljnu vezu. Ova faza vam nije baš povoljna za ljubav. Možete da očekujete dobro zdravlje.

 

 

BLIZANCI

Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije. Pokušajte da budete kreativni kada je posao u pitanju. Upoznajete zanimljovog udvarača koji vam pokazuje iskrena osećanja. Spremni ste za ozbiljnu vezu.Problemi sa bešikom.

 

 

RAK

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje poteškoće na poslu. Važno je da budete odgovorni i strpljivi. Partner se ponaša drugačije prema vama, što u vama na neki način budi sumnju. Pazite na suvu i osetljivu kožu.

 

 

LAV

Možete da očekujete povoljan dan. Na polju posla vam je sudbina veoma naklonjena sada. Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom ostvarite stabilnu atmosferu. Vaš brak je dobar. Nemate nikakve probleme.

 

 

DEVICA

Moguće je da ste danas posvećeni rešavanju problema koje ste imali ranije. Dobro vam ide, zadovoljni ste. Dopada vam se osoba koja će pokazati da je spremna za ozbiljnu vezu sa vama. Izbegavajte alkohol.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2