HOROSKOP za ČETVRTAK 13. januar 2022. godine: Devica mora biti OPREZNA, Vaga SUMNJA U PARTNERA, Strelac ulazi u OZBILJNU VEZU!

HOROSKOP za ČETVRTAK 13. januar 2022. godine: Devica mora biti OPREZNA, Vaga SUMNJA U PARTNERA, Strelac ulazi u OZBILJNU VEZU!

9 јануара, 2022 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

 

Imaćete nove obaveze danas. Posao vam se pokreće u smeru koji je pomalo neočekivan za vas.Trenutno vam ljubavni život predstavlja manje opterećenje.Moguće je da izbegavate viđenje sa partnerom. Moguć je pad imuniteta.

 

 

BIK

Imate mnogo slobodnog vremena danas. Povoljan vam je dan da se malo odmorite i opustite.Pred vama su odlične okolnosti u kojima ćete se naći sa voljenom osobom. Uživate u ljubavi. Puni ste energije!

 

 

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da ćete imati neke dobre vesti danas.Imate maksimalno poverenje u vašeg partnera i uživate dok ste zajedno. Očekuje vas povoljan dan.Pazite na ishranu.

 

 

RAK

Očekuje vas prilika da sklopite novi posao koji će vam biti prilično važan. Pred vama je povoljan dan. Na polju ljubavi vas očekuje flert koji vam može biti interesantan. Spremni ste za ljubavne promene. Mogući su bolovi u grlu.

 

 

LAV

Očekuje vas mogućnost da napredujete kada je u pitanju posao.Pred vama je jako povoljna faza.Ne očekuju vas preterano velike promene na polju emocija. Stabilno stanje sa partnerom vas raduje. Povoljan period za mršavljenje.

 

 

DEVICA

Moguće je da sada ne možete da ostvarite baš sve svoje planove n polju posla, ali ste krenuli u dobrom pravcu. Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume sa osobom do koje vam je stalo. Budite oprezni danas.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2