Dragi BIKOVI, zaboravite ovu godinu jer vas u sledećoj očekuje PRAVI RAJ!

Dragi BIKOVI, zaboravite ovu godinu jer vas u sledećoj očekuje PRAVI RAJ!

13 децембра, 2021 Off By coki

Bikovima sledeće godine dolazi NEOČEKIVANA SREĆA i NOVAC. Za Vas, period do kraja godine neće biti buran, ali će sledeća 2022. godina biti iznanađujuće divna i puna zanimljvih i lepih trenutaka.

Zašto Bikovi zaslužuju sreću?

 

 

Sve za ljubav

Što se tiče ljubavi, oni će sve pretrpeti. Uporni su i ne vide kakav je odnos dok ne dođe do kraja i bore se za ljubav dok god mogu. Uporni su i u osvajanju i u očuvanju odnosa, ako misle da je neka osoba vredna svega toga.

 

 

Bikovi su realni

Uvek su sa obe noge na zemlji, jer Bik je fiksni zemljani znak. Teško neko može da ih poremeti. Praktični su i fokusiraju se na činjenice. Oni su racionalni čak i kad kupuju odeću, kada rade ili kada brinu o tome šta će obući. Vole kvalitetne stvari, vole sve što je lepo, jer su estete i hedonisti. Spremni su na veliki trud, samo da dobiju to što žele.

 

 

Poštenje pre svega

Ovo je najpošteniji znak. Uvek su iskreni, sviđalo se to nekom ili ne. Nekad znaju da budu i previše surovi, ali bar ćete uvek znati šta stvarno misle. Nisu manipulatori.

 

 

Lojalnost

Dobri su prijatelji. Ne mogu ni da vole nekog ako mu ne veruju, ako ne mogu da se povere, a onda ne mogu ni da se povežu ili obavežu. Kada vidite da se Bik otvara i priča o svojim slabim tačkama, onda znajte da je to veoma dobro. Ipak, u javnosti nikad neće reći šta im se ne dopada, već čekaju pravi trenutak da se povere retkima.

 

 

Dolazi Vam neočekivana sreća u kojoj ćete uživati više nego ikada, ako ste Bik u Horoskopu. Sve što poželite, ostvariće Vam se, ma koliko ta želja bila ogromna ili cilj kojem težite. Pročitajte u nastavku kakva Vas to sve dešavanja očekuju sledeće godine.

ISPUNJENJE VELIKE ŽELJE

 

Dragi naši Bikovi, sledeća godina je samo vaša godina, jer vas očekuje sva sreća i uspeh ovoga sveta. U nekim trenucima je moguće da ćete biti pomalo napeti i isfrustrirani. Međutim, potrudite se da budete optimista i da razmišljate o samo najboljim mogućnostima sledeće godine. Ne vredi vam ništa negativnost, napetost ili slično. Uspećete u onome što želite jedino ukoliko verujete u to da zaslužujete ono što želite. Ni u jednom trenutku ne budite pesimisti, ne smete da ne verujete u to koliko ste posebni i šta Vam sudbina sprema kao nagradu. U poslovnom segmentu ćete ostvariti neke od svojih najvećih ciljeva. Ono što ste do sada bili ubeđeni da nećete uspeti, sledeće godine napokon hoćete.

 

 

Niko i ništa Vas neće moći zaustaviti u tom periodu i u tome što želite da dobijete u svom životu. Manje od najboljeg i najdivnijeg sigurno ne zaslužujete. Ne dozvolite sebi da prihvatite nešto što niste zaslužili, a posebno što Vas ni najmanje neće usrećiti u ovom periodu. Sledeće godine dolazi period koji će biti samo Vaš. Ugrabite svaku priliku i trenutak da uživate u svojim ostvarenjima. Novčani dobitak će Vam i te kako značiti, naši dragi Bikovi i moćićete mnogo toga da realizujete.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2