HOROSKOP za SREDU 08. decembar 2021. godine: Lav i Devica danas ZADOVOLJNI, Strelac NEMA POVERENJA u partnera!

HOROSKOP za SREDU 08. decembar 2021. godine: Lav i Devica danas ZADOVOLJNI, Strelac NEMA POVERENJA u partnera!

7 децембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuju vas neke nove komplikacije na poslu. Imate dosta stresa i teško vam je da sa svim problemima izađete na kraj. Na prvom mestu vam je iskrenost između vas i voljene osobe. Moguć je nizak pritisak.

 

 

BIK

Povedite računa o poslovima koji su vam u prošlosti ostalo nedovršeni jer bi sada oni mogli da se vrate u vidu većih komplikacija. Još uvek niste sigurni da li želite ozbiljnu vezu. Imate mnogo energije u sebi.

 

 

BLIZANCI

Potrudite se da odložite važne odluke jer vam današnji dan nije ni malo povoljan za posao. Osoba koja vam se dopada nije pokazala dovoljno interesovanja prema vama i zato ste nezadovoljni. Osetljive kosti i kičma.

 

 

RAK

Moguće je da niste baš spremni konačne odluke i da neke poslovne promene odlažete za sada. Pred vama je prilika da popravite odnos sa osobom do koje vam je stalo. Naćićete kompromis i rešiti probleme. Pijte više vode.

 

 

LAV

Nepovoljan je dan pred vama pa se čuvajte neke manje štete kada je u pitanju vaš posao. Ukoliko već imate partnera, u narednom periodu ćete uspeti da dođete do važnih odluka za zajedničku budućnost. Problemi sa holesterolom.

 

 

DEVICA

Niste zadovoljni okolnostima koje imate na polju posla. Spremni ste da se posvetite ostvarenju ozbiljnijih promena. Ne želite da izgubite partnera i trudite se oko vaše veze. Proveravajte krvni pritisak redovno.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2