Žena Vodolija: SNAŽNA ŽENA koja pleni svojom LEPOTOM i svojim PONOSNIM STAVOM!

Žena Vodolija: SNAŽNA ŽENA koja pleni svojom LEPOTOM i svojim PONOSNIM STAVOM!

22 новембра, 2021 Off By coki

U vezi nikada ne zavisi od muškarca u finansijskom smislu. Ona ne može sebe da zamisli da joj neki muškarac određuje kako će ona da živi i da joj udeljuje novac.

 

 

Ona je jednostavno prava žena koja živi od svog rada, a ne od tuđih para. Jako je odana i verna i kada se zaljubi spremna je da učini sve za svog muškarca. Međutim, ako oseti da muškarac pokušava da je prevari, spremna je da ode, jer to nikada ne bi dopustila.

 

 

U ljubavi joj je najvažnije da kraj sebe ima podršku, ali i čoveka koji će joj biti prijatelj. Ako ne može da mu veruje, onda sigurno neće želeti ni da ima nešto sa njim. Njoj je potreban neko ko će da veruje u nju i ko neće da sumnja u njenu ljubav. Ona zna da ljubav može da uspe samo ako su partneri pre svega prijatelji i veruju jedno drugom.

 

 

Za nju je ljubav i kompromis i podrška. Njoj nije problem da se bori za ono do čega joj je stalo i zaista ume da da celu sebe. Ali isto tako od svog partnera očekuje da joj uzvrati istom merom i da se prema njoj ophodi kao prema princezi.

Стране: 1 2