BIK i DEVICA: Oni PAMTE svačije LOŠE DELO i mogu da vam OPROSTE, ali nikada ne mogu da ZABORAVE!

BIK i DEVICA: Oni PAMTE svačije LOŠE DELO i mogu da vam OPROSTE, ali nikada ne mogu da ZABORAVE!

22 новембра, 2021 Off By coki

Kada jednom izgubi poverenje u neku osobu, onda je to za sva vremena. Bik je neko ko sve odlično pamti i ne zaboravlja kada mu neko nešto loše učini. On je jednostavno takav i može mnogo toga da oprosti, ali jednostavno ne može da zaboravi.

 

 

DEVICA

Device su osobe koje su spremne na sve, kako bi omogućile sreću svojim voljenim osobama. Potrebno da se desi pravo čudo da bi jedna Devica napustila svoje drage osobe.

 

 

Mnogo puta su Device u životu bile povređene, zbog toga što su pružile drugu šansu onim osobama koje to nisu zaslužile. Međutim, Device još uvek te greške ponavljaju. One jednostavno ne mogu zamisliti svoj život bez nekih osoba i zato praštaju.

 

 

Međutim, to što jedna Devica prašta, ne mora da znači da poklanja poverenje svojim dragim osobama. Devica je neko ko svoje poverenje poklanja samo jednom, a svi oni koji je izdaju ili prevare – više nikada ne mogu da očekuju da će im Devica verovati.

Ona nikada ne poklanja svoje poverenje onim ljudima koji su je već jednom izdali. Sposobna je da puno toga oprosti i da ostane kraj neke osobe u ime ljubavi.
Svesne su Device da ne bi trebalo toliko da praštaju, ali one jednostavno ne mogu da se bore protiv svojih osećanja. I budite sigurni, to što one mnogo praštaju, to ne znači da zaboravljaju. Onaj ko je jednom izgubi njihovo poverenje – izgubio ih je zauvek!

Стране: 1 2