HOROSKOP za UTORAK 30. novembar 2021. godine: Bik ispravlja GREŠKE, Rak želi da NAPREDUJE, Strelac krši OBEĆANJA!

HOROSKOP za UTORAK 30. novembar 2021. godine: Bik ispravlja GREŠKE, Rak želi da NAPREDUJE, Strelac krši OBEĆANJA!

20 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Današnji dan vam nije povoljan za posao. Povedite računa o mogućim greškama sa vaše strane. Moguće su manje nesuglasice sa osobom do koje vam je stalo. Ipak, do kraja dana ćete uspeti sve da rešite. Osetljivi bubrezi i bešika.

 

 

BIK

Možete veoma lako ući u nesporazume sa kolegama koji ne razmišljaju isto kao vi. Lako prekidate vezu sa osobom do koje vam nije stalo. Smatrate da ste pogrešili u izboru partnera. Posetite lekara radi kontrole.

 

 

BLIZANCI

Opterećeni ste problemima koji se nisu stvorili vašom krivicom. Najviše od svega vam smeta nepravda. Lako dolazite do novog poznanstva koje će vas voditi u ljubavnu vezu. Problemi sa aritmijom su mogući.

 

 

RAK

Ako želite da dokažete svoje sposobnosti kada je u pitanju posao, zatražite od nadređenih priliku da napredujete. Možete da popravite odnos sa partnerom ako se budete potrudili da poradite na komunikaciji. Problemi sa varenjem.

 

 

LAV

Spremni ste za promene kada je u pitanju posao i više ne želite da trpite stvari koje vam ne odgovaraju. Ukoliko postoje bilo kakvi nesporazumi između vas i partnera- rešićete ih. Bolovi u grlu su mogući.

 

 

DEVICA

Dobićete priliv novca koji će vam popraviti raspoloženje. Dan vam je generalno povoljan za posao. Tražite sigurnost pored osobe koja će pokazati da ipak nije pravi izbor partnera za vas. Gubitak apetita je naglašen.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2