HOROSKOP za SUBOTU 27. novembar 2021. godine: Blizanci danas OSETLJIVI, Škorpija ima POZITIVAN DAN, Jarca očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za SUBOTU 27. novembar 2021. godine: Blizanci danas OSETLJIVI, Škorpija ima POZITIVAN DAN, Jarca očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO!

20 новембра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Uspećete da ostvarite svoje ciljeve i planove. Ne bi trebalo da bude stresa na polju posla kod vas danas. Moguće je da ćete upoznati osobu sa kojom ćete ostvariti jedan zanimljiv i dobar odnos. Nemate probleme na polju zdravlja.

 

 

ŠKORPIJA

Konačno vam dolaze bolji dani kada je u pitanju posao. Uspešno obavljate svoje poslovne zadatke. Vaš odnos sa voljenom osobom je iskren i znate tačno na čemu ste. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Solidno zdravlje.

 

 

STRELAC

Oslanjate se na svoju intuiciju kada je u pitanju posao. Danas možete da budete spremni i na neke rizike. Voljena osoba želi da pokaže da vam je maksimalno posvećena i da je njena ljubav iskrena. Brinite o svojoj suvoj koži.

 

 

JARAC

Očekuje vas dosta posla. Moguće je da vam nekada preveliki broj obaveza stvara pritisak. Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će vam otvoreno pokazati da je zainteresovana za vas. Dobro se osećate.

 

 

VODOLIJA

Pred vama je mogućnost da odmorite. Današnji dan vam je opušten i ne donosi previše obaveza. Ukoliko ste slobodni, moguće je da vam neće biti lako da ostvarite novu vezu ili novo poznanstvo. Odlično ste raspoloženi!

 

 

RIBE

Možete da očekujete da će te uspeti da ostvarite poslovne ciljeve i da ćete biti zadovoljni. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete uspeti da se zbližite sa simpatičnom i harizmatičnom osobom. Povedite računa o stomaku.

Стране: 1 2