HOROSKOP za SUBOTU 27. novembar 2021. godine: Blizanci danas OSETLJIVI, Škorpija ima POZITIVAN DAN, Jarca očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO!

HOROSKOP za SUBOTU 27. novembar 2021. godine: Blizanci danas OSETLJIVI, Škorpija ima POZITIVAN DAN, Jarca očekuje ZANIMLJIVO POZNANSTVO!

20 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Na neki način sada dokazujete svoju posvećenost poslu. Važno je da se posvetite maksimalno svojim ciljevima. Moguće je da ćete imati priliku da ostvarite poznanstvo koje vas kasnije vodi do veze. Izbegavajte cigarete.

 

 

BIK

Ako se bavite privtnim poslom, očekuje vas period u kojem ćete uspeti da ostvarite dobre rezultate. Zabrinuti ste za vašu vezu i često vam se čini da sa voljenom osobom nećete uspeti da održite vezu. Povoljan period za mršavljenje.

 

 

BLIZANCI

Iako će vam biti težak dan, uspećete iz poslovnih komplikacija neke stvari i da naučite. Osetljivi ste i nije vam lako da sa voljenom osobom nađete zajedničko rešenje za probleme koji vas muče. Preporuka je da više odmarate.

 

 

RAK

Pojaviće vam se manje prepreke u odnosu sa kolegama. Biće vam potrebno strpljenje da sve rešite. Ako budete pokazali svojoj simpatiji iskrena osećanja, i ona će pokazati naklonost ka vama. Moguća je nesanica.

 

 

LAV

Uspeh koji želite da postignete na polju posla će vam podići raspoloženje i samopouzdanje. Možete da očekujete povoljan dan za flert i nova poznanstva. Polje ljubavi vam je pozitivno naglašeno. Zdravlje vam je dobro.

 

 

DEVICA

Pred vama je povoljan period da rešite poslovne nedoumice iz prethodnog perioda. Vaš odnos sa voljenom osobom je promenljiv. Često ni sami niste sigurni šta bi mogli da očekujete od te veze. Prijala bi vam masaža.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2