HOROSKOP za PONEDELJAK 29. novembar 2021. godine: Blizanci NAPREDUJU, Škorpija LJUBOMORIŠE, Ribe razmišljaju O BRAKU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 29. novembar 2021. godine: Blizanci NAPREDUJU, Škorpija LJUBOMORIŠE, Ribe razmišljaju O BRAKU!

20 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Možete da očekujete pozitivne promene na poslu. Uspećete da ostvarite svoje planove na ovom polju. Srećni ste kada ste sa vašim partnerom i uživate u svakom zajedničkom trenutku koji imate sa njim. Prija vam bavljenje sportom.

 

 

BIK

Pred vama je dobar period za promene kada je u pitanju posao. Važno je da budete fokusirani na svoje ciljeve. Ukoliko ste u braku, očekuje vas povoljan period za rešenje nekih problema. Povedite računa o stomaku.

 

 

BLIZANCI

Imate pred sobom priliku da napredujete. Potrudite da iskoristite nove poslovne ponude koje su pred vama. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima kada je u pitanju novo poznanstvo. Bez problema sa zdravljem.

 

 

RAK

Danas biste mogli da donesete odluke na poslovnom polju koje će vam biti značajne na duže staze u budućnosti. Odlično se osećate pored osobe koju ste nedavno upoznali. Izbegavajte bilo kakve poroke.

 

 

LAV

Veoma ste posvećeni svom poslu i spremni ste da date svoj maksimum kako bi ostvarili poslovne ciljeve koje imate. Moguće je da je siuacija sa partnerom malo monotona za vaš ukus. Koža vam je veoma osetljiva.

 

 

DEVICA

Veoma ste otvoreni sa poslovnim saradnicima i spremni ste da pravite kompromise kako bi na poslovnom polju ostvarili dobro stanje. Neophodno je da se više posvetite voljenoj osobi. Prijala bi vam masaža.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2