HOROSKOP za NEDELJU 28. novembar 2021. godine: Ovan se SVAĐA SA PARTNEROM, dok Ribe čeka neočekivani PREOKRET U LJUBAVI!

HOROSKOP za NEDELJU 28. novembar 2021. godine: Ovan se SVAĐA SA PARTNEROM, dok Ribe čeka neočekivani PREOKRET U LJUBAVI!

20 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Nemojte da se oslanjate na saradnike previše kako ne biste bili razočarani. Okolnosti mogu da vam se preokrenu. Vaš odnos sa voljenom osobom dolazi do krize koja bi mogla da vam pokvari planove. Problemi sa probavom.

 

 

BIK

Pojavljuju se problemi na poslovnom polju koje nećete uspeti lako da rešite sami. Moguće je da ćete veoma brzo reagovati na provokacije koje vam bude uputio vaš partner. Mogući su problemi sa grlom.

 

 

BLIZANCI

Stabilne finansije vas raduju. Očekuje vas povoljan period za posao. Možete da se nadate da ćete biti zadovoljni. Voljena osoba vas na neki način stavlja pod pritisak kada je u pitanju donošenja odluka. Ne osećate se dobro, posetite lekara.

 

 

RAK

Trudite se da održite stabilno stanje na poslovnom polju i jako vam je važno da se okrenete novim odlukama. Smetaju vam ograničenja koja imate u vašem odnosu. Želite da imate više slobode. Migrena vas muči.

 

 

LAV

Pred vama je nezgodan dan za posao. Nemojte sada da donosite bilo kakve odluke na ovom polju. Dopada vam se osoba koja još nije pokazala kakve namere ima u odnosu sa vama. Mogući problemi sa štitnom.

 

 

DEVICA

Ne očekuju vas velike promene kada je u pitanju posao. Zadovoljni ste stabilnom situacijom. Teško vam je da prebrodite krizu koju imate u odnosu sa voljenom osobom. Osećate distancu. Prijala bi vam masaža.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2….

Стране: 1 2