HOROSKOP za PONEDELJAK 22. novembar 2021. godine: Ovan ZALJUBLJEN, Lav će upoznati nekog POSEBNOG, Škorpija je danas ZAVODNICA!

HOROSKOP za PONEDELJAK 22. novembar 2021. godine: Ovan ZALJUBLJEN, Lav će upoznati nekog POSEBNOG, Škorpija je danas ZAVODNICA!

19 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Ukoliko ste planirali da se posvetite privatnom poslu i važnim odlukama na tom polju, danas vam je povoljan dan. Veoma ste zaljubljeni i posvećeni ste voljenoj osobi. Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Visok pritisak je moguć.

 

 

BIK

Želite da zadržite svoje radno mesto i trudite se da na poslu pre svega imate stabilnost. Imate poverenje u osobu do koje vam je stalo i od nje očekujete jedan iskren i dobar odnos. Prija vam da odmarate danas.

 

 

BLIZANCI

Dolazi vam prilika da napredujete na poslu. Spremni ste da se posvetite više svojim obavezama. Vaša veza sa voljenom osobom je stabilna. Osećate jaku međusobnu povezanost. Izbegavajte masnu hranu.

 

 

RAK

Očekuje vas veoma pozitivan dan za posao. Ostvarićete sve svoje planove bez većeg stresa. Voljena osoba će vam pokazati svoja iskrena osećanja. Povoljan je period da vam ljubavna situacija napreduje. Redovnije jedite.

 

 

LAV

Moguće je da ste iz dana u dan sve manje zadovoljni poslovnom situacijom i da planirate promenu posla. Očekuje vas povoljan dan za ljubav. Moguće je da ćete upoznati jednu posebnu osobu. Metabolizam vam je usporen.

 

 

DEVICA

Možete da očekujete potpisivanje novih poslovnih ugovora ili sklapanje nekih novih dogovora na ovom polju. Imate utisak da vaš odnos sa voljenom osobom može da krene u dobrom pravcu. Čuvajte grlo od virusa.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2