HOROSKOP za SUBOTU 20. novembar 2021. godine: Bik želi NOVU VEZU, Vaga je NEZADOVOLJNA U BRAKU, Jarac je POSVEĆEN PARTNERU!

HOROSKOP za SUBOTU 20. novembar 2021. godine: Bik želi NOVU VEZU, Vaga je NEZADOVOLJNA U BRAKU, Jarac je POSVEĆEN PARTNERU!

17 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Ako ste planirali da pokrenete novi posao, očekuje vas povoljan dan da se tome i posvetite. Pravite planove za zajedničku budućnost sa voljenom osobom i lepo vam je kada ste zajedno. Povedite računa o zubima.

 

 

BIK

Ukoliko planirate da se bavite nekim važnim poslovnim odlukama, danas vam je pravi dan za to. Želite da uđete u novu vezu i spremni ste da budete malo otvoreniji ka novim emotivnim poznanstvima. Povedite računa o ishrani.

 

 

BLIZANCI

Dobićete pomoć oko posla koji ste trebali da završite još pre nekog vremena. Vaša ljubomora bi mogla da vam napravi veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Moguće su česte svađe. Mogući su problem sa nesanicom.

 

 

RAK

Veoma je moguće da ćete imati neke poteškoće na poslu danas. Nećete moći sami da rešite sve probleme. Partner pokazuje dosta nestrpljenja i često se svađate. Nije vam lako da pravite kompromise. Povedite računa o bubrezima.

 

 

LAV

Bliži vam se unapređenje i spremni ste da preuzmete veće odgovornosti na poslovnom polju. Ohladili ste se od partnera i imate utisak da je došlo vreme da stavite tačku na vašu ljubavnu vezu. Mogući su neki hronični problemi.

 

 

DEVICA

Nemojte da prepuštate svoju sudbinu u tuđe ruke, već se potrudite da donesete nove poslovne odluke. Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa osobom koja će vam pružiti mnogo pažnje. Redovno proveravajte krvni pritisak.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2