HOROSKOP za UTORAK 16. novembar 2021. godine: Bik UŽIVA U LJUBAVI, Blizanci se NERVIRAJU, Jarac razmišlja o PROMENI POSLA!

HOROSKOP za UTORAK 16. novembar 2021. godine: Bik UŽIVA U LJUBAVI, Blizanci se NERVIRAJU, Jarac razmišlja o PROMENI POSLA!

14 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuje vas generalno dobar dan za posao. Uspećete da ostvaarite svoje planove bez većih stresova. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije moglo da vas vodi u ljubavnu vezu. Potrebno vam je opuštanje.

 

 

BIK

Ukoliko očekujete neke veće promene kada je u pitanju vaš posao, današnji dan vam je povoljan za to. Ljubav između vas i voljene postaje sve čvršća. Verujete u jaku povezanost koja vas spaja. Manji problemi sa leđima su mogući.

 

 

BLIZANCI

Ako se nadate pomoći oko poslovnih obaveza koje su vam na neki način zaostale iz prošlosti, moguće je da ćete biti razočarani. Voljena osoba pokazuje pasivan stav u vašem odnosu i to vam se ne dopada. Problemi sa nervnim sistemom.

 

 

RAK

Budite spremni da se maksimalno posvetite poslu danas. Očekuje vas prilično zahtevan tempo na ovom polju. Vaša velika očekivanja vas dovode do razočarenja. Pred vama je nepovoljan period. Koža vam je osetljiva.

 

 

LAV

Danas će vas pratiti sreća kada je u pitanju posao i uspešno ćete rešiti neke probleme od ranije. Osećaj slobode vam se dopada i niste spremni za početak nove veze. Želite maksimalno da se posvetite sebi. Dobro se osećate.

 

 

DEVICA

Moguće je da vam se ukazuju prilike za neku dodatnu zaradu. Spremni ste da se posvetite svom poslu. Voljena osoba je spremna da vam pruži svoju maksimalnu podršku na svim životnim poljima. Manji problemi sa krvotokom.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2