HOROSKOP za ČETVRTAK 18. novembar 2021. godine: Većina znakova danas ima LJUBAVNE PROBLEME!

HOROSKOP za ČETVRTAK 18. novembar 2021. godine: Većina znakova danas ima LJUBAVNE PROBLEME!

14 новембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Pred vama su manje komplikacije kada je u pitanju poslovno polje, ali uz malo truda ćete uspeti sve da rešite. Usamljeni ste i ne osećate se dobro zbog toga. Dolazi dan u kom ćete poželeti nova poznanstva. Glavobolja vas muči.

 

 

BIK

Zabrinuti ste zbog situacije koju imate na poslu i ponekad vam se čini da nećete uspeti da rešite sve probleme. Ukoliko vam se dopada osoba koju srećete na poslu, imaćete neke komplikacije u tom odnosu. Naglašena je nesanica kod vas.

 

 

BLIZANCI

Nemojte da očekujete da ćete danas ostvariti veće promene na polju posla. Sudbina sada nije na vašoj strani. Očekuje vas period u kojem će odnos sa voljenom osobom da vam bude pun oscilacija. Prijala bi vam masaža.

 

 

RAK

Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju posao. Imaćete mogućnost da ostvarite važne pomake. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i od nje očekujete isto to. Pred vama je povoljan period za ljubav. Pazite na kičmu.

 

 

LAV

Nemojte da se bavite preterano važnim poslovima danas, jer možete da budete skloni pravljenju grešaka. Neko vreme ste uživali u neobaveznim susretima ali ste sada rešili da ljubavnu avanturu privedete kraju. Prekontrolišite holesterol.

 

 

DEVICA

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati manje komplikacije tokom današnjeg dana. Ukoliko imate problem u komunikaciji sa voljenom osobom, pokušajte da nađete kompromis. Povedite računa o bubrezima.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2